Waarom LPW Pools - Natare Zwembaden

WAAROM LPW POOLS

Natare Zwembaden
Volledige ontzorging, van A tot Z
Natare Zwembaden
Hoge klanttevredenheid
Natare Zwembaden
Hoogste service niveau
Natare Zwembaden
Volledige ontzorging, van A tot Z
Natare Zwembaden
Hoge klanttevredenheid
Natare Zwembaden
Hoogste service niveau

DE GARANTIES VAN LPW POOLS EN COVREX®

LPW Pools kan u vandaag met enige trots een levenslange garantie op de waterdichtheid van de kuip en tegen osmose voorstellen.En verder bieden we 5 jaar garantie op de zwembadafdekkingen Covrex® Classic en 5 jaar op de Covrex® Solar afdekkingen, (ook tegen schade door hagel en vorst enkel voor Classic lamellen).

AANVULLENDE GARANTIES

LPW Pools selecteert enkel bijhorende producten van leveranciers met een goede reputatie in de zwembadwereld, die bovendien een goede dienst na verkoop verlenen. Daarom kunnen we op elke elektrische installatie en elk van de accessoires een garantie van 2 jaar geven. Voor de rolluikmotoren, die het gebruik makkelijk en comfortabel maken, kunnen we 3 jaar garantie geven.

60 JAAR INNOVATIE EN ERVARING TOT UW DIENST

1962 Georges Delodder richt het familiebedrijf Limburgse Polyester Werkhuizen op, gesitueerd in Limburg. Hij vindt het eerste, Belgische composiet monoblok zwembad uit.

1972 Eerste realisatie van een monoblok zwembad met geïntegreerde rolluikbak.

1990 De productie van de kuipen verhuist naar Aarschot.

2003 Creatie van het Covrex® rolluik, de eerste zwembadafdekking met volle lamellen en soepele verbindingen, wereldwijd gepatenteerd.

2009 De verkoop gebeurt nu uitsluitend via een netwerk van verdelers. Om haar groei aan te kunnen, wil LPW Pools dichter bij de klant staan en breidt het netwerk van verdelers verder uit.

2017 In de productie woedt een felle brand. Het familiebedrijf grijpt deze kans om nieuwe modellen te ontwerpen. LPW Pools gaat zich heruitvinden met zwembaden in full vinylester in combinatie met honingraatstructuur als afwerking voor een optimale isolatie. De nieuwe kuipen genieten van een levenslange garantie op waterdichtheid.

2020 LPW Pools bevestigt zijn positie als marktleider in België met 1.000 geplaatste zwembaden per jaar en breidt uit op Europees niveau. Ontstaan van de groep TSPH (The Swimming Pool Hub), een bedrijvengroep waarvan LPW Pools, Covrex® en Walter Pool deel uitmaken.

2022 LPW Pools viert zijn 60e verjaardag! Ter ere van deze viering genieten klanten van exclusieve voordelen. Covrex® en Walter verlaten de groep om zich aan te sluiten bij groot zwembadafdekking fabrikant T&A. Dit geeft de start voor een vruchtvolle samenwerking tussen de groep T&A en LPW Pools.

Waarom Lpw Pools

ADVIES NODIG? OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!

Heeft u advies nodig? Of wenst u een vrijblijvende offerte? Vraag deze dan hier aan! U kunt ook altijd contact met ons opnemen!